maanantai 5. marraskuuta 2012

Postia Lupescun perheelle - Mail for the Lupescu family

Myöhäissyksyiset terveiset kaikille :)
Lupescun talossa yllätyttiin iloisesti, kun posti toi muassaan pienen paketin:

Late autumny hi for you all :)
Lupescus were quite surprised, when a mailman carried in a little package:

Ystäväni Hanna muisti talon väkeä pienellä lahjalla. Mitä paketista paljastuikaan..

My friend Hanna remembered the household by a little present. Who knows what's in it..

Pieni, virkattu kassi on aivan syötävän suloinen! Epäilenpä että Vera saa tästä uuden neulontakassin, vanha kun on jo käymässä pieneksi. Kiitos, Hanna, koko perheen puolesta :)

Tiny, crochetted baggy is cute enough to eat! I believe Vera is a bout to heve herself a new knitting-bag since the old one is getting small. Thank you, Hanna, from the entire family :)

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voih, mikä pettymys. Näin unta jossa olit tehnyt aivan superpitkän postauksen, mitä kaikkea olet tehnyt sitten tämän päivityksen. Ehkä se olikin sitten enneuni. ;)

Wednesday kirjoitti...

Voi ei ;D En ilkeyttäni tietenkään halua pettää lukijoideni odotuksia, mutta hidasta on kieltämättä taas ollut. Oman koneen puuttuminen on issue number one. Toisekseen, jos nyt hieman paljastelen, odotan josko saisin ihan oikean talon tuunattavaksi, eli myös uusia vaiheita blogiin, ellei jopa uutta blogia olisi horisontissa.. Mutta sen isompia lupailematta, ihailen kärsivällisyyttänne :)

Isilrah kirjoitti...

Kärsivällisyys on lukuisan hyve, entisen Nukkekoti Elfvingin, nykyisen IsilrahWorldin jäsen kuittaa ja mietiskelee mitä Wednesdaylle ja Lupescun perheelle kuuluu? :) :)

Nimetön kirjoitti...

Huh, sain juuri luettua koko blogisi läpi. Ihanan inspiroiva! Toivottavasti palaat vielä postailemaan. :)