torstai 4. maaliskuuta 2010

Murattitorstai - Ivy-Thursday

Toiseen pullonkorkkiin tulikin jo väsättyä istutus; Ponteva muratti. Samalla käyttöön pääsi yksi Doloresilta tilaamistani pikku hautakivistä :)

I allready made a planting to the other bottle-cap; A vigorious ivy. I also found some use for the tiny tombstones I ordered from Dolores-webstore :)

Muratti on jotain valmisköynnöstä Sinellistä. Kasvin pohjana serlapaperia ja vihreää pesusientä, kiemurat kukkalankaa.

Ivy is made of some craft-climber from the Sinelli-store. As a planting base I used paper-towels and some green, synthetic sponge, and the tendrills are plant-wire.

Lähikuvaa.. Tämä on kyllä vähän asetelman (tai ruukkuun on haudattu joku perheen lemmikki?) oloinen, ehkä tämä päätyy ihan sisätiloihin?

Close-up.. This one looks much like some sort of ikebana (or some family pet has been burried into the pot), maybe this one ends up indoors?

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hieno kasvi, kelpais mullekkin!

Hmm, tuon sivusi lähdekoodin perusteella blogipohjasi on ihan sama kuin minullakin, ja sitä voi tosiaan muokata helposti ilman varsinaista koodailua. :) Muutokset tulee sinne koodiin kuin itsestään, kun valikoi "ulkoasu"-kohdasta "sivuelementit" ja sitten "lisää gadget". Jos valitsee sieltä yläpalkista "muokkaa html-koodia", niin nuo sivupalkin kuvat täytyisi latailla jonnekin muualle, kuten photobucketiin, ja sitten luoda kuvasta oma koodi joka liitetään sivupohjan koodiin. Ei sekään liian hankalaa ole, voin yrittää neuvoa siinäkin, jos haluat. ;)

Wednesday kirjoitti...

Vesimylly tajuaa ydinfysiikasta enemmän kuin minä tietokoneista ;D Mietin tuota aamulla, ja päädyin tulokseen, etten taida alkaa tuota sivupalkkia täyttämään, ensimmäinen tunnustus saakoon olla paikoillaan, no, onhan se "ensimmäinen" :) Muut näkyvät kyllä tuolla postauksissa (olipas optimistisesti sanottu).
Ja joo.. tuo kevätkukkailu tuntuu taas vähän pääsevän käsistä.. kohta saan taas kärrätä turhia minejäni kirppikselle kun en raaski poiskaan heittää :l

Tiina kirjoitti...

Mä en osaa kyllä yhtään tehdä näitä minikukkasia, mutta ei riitä kyllä kärsivällisyyskään. Joskus yritin itse tehdä semmosia silkkipaperiruusuja, mutta ei niistä tullut oikeastaan muuta kuin paperimytty rautalangan päässä... Sen sijaan minipuut sopii paljon paremmin nakkisormille. ;D

Wednesday kirjoitti...

Minulla taas ylitarjonta tuottaa ongelmia, pakko aina vähän hillitä tuota tuotteliaisuutta ;D ajattelin nimittäin tehdä muratin tuohon toiseenkin ruukkuun, vaikka mieluummin säästän sen kun en tarvitse miljoonaa murattia o__O