keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Tunnustusta-Credit

Kalmankuja antoi blogilleni kukkeaa tunnustusta, kiitoksia, Tiina :)
Kuten ennenkin, tämä jää lisäämättä tuonne sivupalkkiin, kun en osaa moista tehdä (olen bitti-ihme, joo). Samasta syystä pari tunnustusta on jäänyt nappaamatta. Pahoitteluni siis siitä, kysymys ei ole ollut ylenkatsonnasta ;D
Laitan tuonne uuden kategorian, tunnustuksille ja haasteille :)

Omasta puolestani tämä kukkanen pääsee ilahduttamaan Kaisankulmaa, ensimmäistä nukkekotiblogia jonka lisäsin blogini linkkeihin :)

***

Kalmankuja gave some blossoming credits for my blog, thank you, Tiina :)
Still, I wont add this on the page, since I don't know how to do that ( I'm that of an digi-guru). For the same reason I've missed a couple of previous credits. So sorry if I might seen like looking down on them, I didn't ;D
I'll just set a new topic of credits and dares :)

I'll pass this flower forward to Kaisankulma, the very first dollhouseblog I added to my blog's links :)

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

En tiedä mitä sivupohjaa käytät, mutta ainakin tähän bloggerin oletuspohjaan kuvat saa helposti lisättyä ulkoasu kohdan toiminnoilla. Ainakin minä teen vain niin, että luon uuden "laatikon" jossa kuva on, vedän oikeaan kohtaan sivupalkissa ja tallennan. Oliko tarpeeksi sekavasti selitetty? ;)

kaisa kirjoitti...

ooow ^^ kiitos kovasti! tämä toi aurinkoa iltaani :D

Wednesday kirjoitti...

Kiitoksia, Tiina, ne on ne järkevät selitykset jotka ei mene tajuntan ;D Olisinkin vaan tuon kuvalaatikon tajunnut tehdä ennenkuin tuo ensimmäinen tunnustus koodattiin tähän sivupohjaan o__O Äsh.. nyt pitää vähäsen funtsia mitä (vai mitään) kannattaisi tehdä tuolle..