perjantai 14. tammikuuta 2011

Perjantaipäätöksiä-Decisions on Friday

Olen miettinyt paljon blogini ja sen edistymistä. Myönnetään, että lähes kaikki isot ja pienet detaljit olen esitellyt, ja lukijani tuntevat Lupescun talon jo läpikotaisin.
Mitä esiteltävää jää siis enää jäljelle?
-Sekalaisia projekteja, nukkisaskarteluja ja perheenjäsenten arkipuuhia o__O
Site Admin törmää todellisuuteen, ja tunnustaa että kaikki tarpeellinen on jo postattu;
En minäkään ihan joka päivä askartele, ja oletettavasti suhteeni perheenjäseniin saattaisi kärsiä pientä luottamuspulaa jo alkaisin vakoilla heitä joka päivä ;)

Tein siis päätöksen: Blogini päivitys muuttuu vuorokausitahdista rennommaksi, ja satunnaisemmaksi. En siis katoa minnekään, ajattelin vaan saada jutuilleni enemmän ajatusta ja syvyyttä. Yritän silti edes kerran viikossa laittaa tänne jotain uutta.
..ja mistäs sen sitäpaitsi tietää, ehkä perhe innostuu askaroimaan enemmän yhdessä nyt kun en kiusaa heitä päivittäin ;D

Ai niin: Kommentoi vapaasti tätä postausta, mikäli vaikka haluat tietää jotain erityistä Lupescuista, postausideoita otetaan vastaan :)

I've given a lot of thoughs for my blog and it's progress. I admit, that I've allready introduced all the big things and tinyer details, and all my readers allready know every inch of the Lupescu house.
So what's left to introduce anymore?
-Miscellaneous projects, dollhouse-crafting and the everyday chores of the family o__O
Well, Site Admin bumps on the reality and admits that everything important is allready been posted; Even I don't craft every day, and I believe that the common trust between the family members and me might just get some frostbites if I started to spy on them every single day ;)

So I made up my mind: My blog's everyday-update will stop, and I'll start somewhat of a random posting. I'm not going away, no worries there, it's just that I'm looking for some more depth and soul for the postings.
Still, I'll try to post you guys something at least once a week.
..besides, who knows, maybe the family starts to take more interests now that I'm off their back ;D

By the way: Be free to comment this post if there's something about the Lupescu's you'd like me to make a posting of :)

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hetken aikaa jo säikähdin, että olet lopettamassa blogin, koska tämän postauksen aloitus on hyvin tyypillistä "Olen tässä miettinyt, että tätä ei ole enää järkeä pitää..." -pohdintaa yms.
Mutta tosi kiva kuitenkin että silloin tällöin kuitenkin olisi tiedossa jotain postauksia varsinkin nyt, kun sain poikaystävänkin innoissaan kurkkimaan selän takaa mitä kaikkea (uutta) hienoa täällä on taas. :)
Ihan ymmärrettävää joka tapauksessa, että jossain vaiheessa postausaiheet alkavat ehtyä.

Dark Squirrel Victoria kirjoitti...

Wednesday I enjoy reading your blog very much :) I think a weekly post would be great. Not everyone can blog everyday, I don't have that many words in me myself.

Victoria ♥

Mare kirjoitti...

Komppaan Gollia. Mukavaa että, jatkat.
Aika huima tahti onkin ollut postauksissasi. Nyt vasta tajusinkin, että varmaan useampia artikkeleita viikossa on ilmestynyt. Hienot sivut ja mielenkiintoiset jutut ovat tuoneet tänne aika ajoin päivittämään elämän kulkua tai ihastelemaan töitä. Hyvää kevättä Sinulle ja Lupescuille.

Nimetön kirjoitti...

Hei! Minäkin pelästyin, että olet lopettamassa hienoa blogiasi, mutta onneksi niin ei käynyt:). Odotan erittäin kiinnostuneena jatkoa:). Hyvää kevään odotusta sinulle ja Lupescuille!
T: Satu Espoosta
Ps. Käykö perheen luona vieraita...?

Wednesday kirjoitti...

Mukavaa keväänodotusta myös sinulle, Satu Espoosta :)
Jaa-a.. Perheen vierailijoista on vaikea sanoa, sillä en ole huomannut että heillä juuri vierailtaisiin, ihme erakoita koko kylä täynnä o__O (Ellei sitten naapurin lammastarhuria lasketa, isännällä kun on kerran kuussa tapana lähestyä perhettä kirjallisen korvausvaatimuksen muodossa, Pertin tekemien täydenkuun tuhojen takia..)