tiistai 3. elokuuta 2010

Seitsemän-Seven

No niin, lisää kirjoja, kuten lupasin. Tästä tuli aavistuksen verran synkempi setti, mutta kirjoja aina tarvitaan :)

So, more books as I promised. These became more darker shade of a set, but who doesn't need books :)

Tästä löytyy ehkä Evanille tai mummille hyllyntäytettä.

Maybe these are for Evan or for Granny.

5 kommenttia:

Glenda kirjoitti...

Mmmmm, dark books - mysterious!! Very nicely done!

Lil'La kirjoitti...

Heissan!

Olisitko kiinostunut esittelemään tätä sinun mielettömän mainiota Lupescu Family -proggistasi Nukkekotiyhdistyksen lehdessä? Toimitan sitä lehteä ja olisin kovin iloinen jos suostuisit tekemään jutun meille. Minun yhteystiedot löytyvät tuolta blogistani käyttäjäprofiilista.
Käyn taällä aina aika ajoin kuikuilemassa mitä Lupecuille kuuluu ja tykkään kovasti.

Wednesday kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät! Tuohan kuulostaa aivan uskomattomalta.. en ole oikein sinut tuon pop-up-Mailin kanssa, yritän saada laitettua sinulle meiliä vielä tämän päivän aikana :)

Wednesday kirjoitti...

En valitettavasti saa tuota pop-up Mailia toimimaan, mutta laitoin, Lil'la, sivuillesi uusimpaan postaukseesi kommentiksi sähköpostiosoitteeni, johon voi ottaa asian tiimoilta yhteyttä (kommenttini ei tosin näkynyt, oletan sen johtuvan kommenttienvalvonnasta).
Samoin, jos sinulla on vaikka jokin perus e-mail, laita se minulle kommenttina johonkin vanhaan tekstiin, niin otan yhteyttä (kommenttienvalvonta estää yli 5 päivää vanhojen tekstejen kommenttejen näkymisen julkisesti).

Wednesday kirjoitti...

Edit: Kiitos osoitteesta, Lil'la, laitoin sinulle jo postia. Ja, kuten lupasin, poistin sinun kommentin nyt tästä, ettei osoite jää näkymään julkisesti :)