keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Ponituuning-Tuning Pony

Tiimarista aikaisemmin ostamistani eläinhahmoista vain yksisarvinen (toistaiseksi) päätyi perusteellisempaan tuunaukseen. Aloitin kaivamalla siltä skalpellilla sarven päästä:

The unicorn-figurine was the only one (for now) of the Tiimari-plastic animals that needed some tuning. I started up by digging it's horn off by scalpel:

Uuden sarven tein kultamaalilla maalatusta hammastikunkärjestä. Tein siihen pienen spiraaliuran, mutta maali peitti sen alleen ;(
Sarven kiinnitin Erikeeperillä:

I made a new horn of a toothpick-tip painted with some gold-paint. I even made a spiral groove on it but the paint covered it up ;(
I glued the horn with some EriKeeper-glue:

Seuraavaksi poistin vähän vanhaa maalia (jota oli huolimattomasti sudittu rajojen yli) kynsilakanpoistoaineella.
Hahmon kaviot maalasin uudelleen kultamaalilla:

Next I removed some of the old pait-job (that was seriously overlined) with a nailpolish-remover.
I also painted it's hoofs with some gold-paint:

Viime silauksena töpsytin hieman glitteriliimaa otuksen häntään ja harjaan. Maalasin myös silmät uusiksi. Vertailun vuoksi kuvaa siis vanhasta ja uudesta lookista:

Finally I put some glitter-glue on it's mane and its tail . I also re-painted it's eyes. Here's a before and after -shot:
   Tuunattu yksisarvinen päätyi vanhaan lastenhuoneeseen.

A tuned-up unicorn ended up in the old nursery.

Pitäisi kai väsätä lelulaatikko tuonne..

I guess I need a toy-box..

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Minä en onnistunut löytämään kuin yhden lepakon tiimarin pikkueläimistä, ja oli jotenkin hupaisaa kanniskella sitä yksinään kassalle. Että mitä ihmettä aikuinen ihminen tekee pikkuruisella muovilepakolla? :D

anneve kirjoitti...

Kyllä tuunaus kannatti! Miten on voitu yksisarviselle laittaa sarvi joka ei edes näytä siltä! Nyt se on niinkuin pitääkin.