tiistai 19. tammikuuta 2010

Kynäkippoja-Pencil cups

Ja kun nyt palattiin väriliituihin, esitellään ne loppuun asti. Eli vanhan lastenhuoneen ohella värikyniä löytyy pääasiassa vain Evanin (vas.) että Veran (oik.) huoneista. Päämakuuhuoneessakin on yksi lyijykynä peilipöydänlaatikossa. Satunnaisia kyniä sun muita löytyy myös ympäri taloa, kuten työkalupakista ja kaapeista. Veran ja Evanin kynät laitoin ihan kippoon, kun löytyi sopivia astioita:

So, since we're back in crayons, here are the ones from Evan (the left) and Vera (the right).
There's atleast one pencil in a main-bedroom, and some various pencils around the house. But the pencils of Vera and Evan I've placed in mugs, since they're artistic enough and I had some extra containers:

Keraaminen kynäpurkki muistaakseni HobbyPointista, osa isompaa sarjaa, ja muovinen, kullanvärinen kynäpurkki on alunperin mustekynän naputuspää.

A ceramic mug is originaly from HobbyPoint, as a part of some larger set, and the plastic one is actually a pen-point cap (from the end you click on).

Vera käyttää värejä selkeästi Evania enemmän. Evanin kynäkiposta löytyvät vain musta, punainen ja magenta väriliitu sekä lyijykynä.

Apparently Vera uses colors a lot more than Evan. All he has is black, red and magenta crayon, plus a graphite-pencil.

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Hauska idea nuo kynät. Itse vuoleskelin tulitikuista puukyniä,tuossa olisi päässyt helpommalla. :)