maanantai 18. toukokuuta 2009

Uudistuksia - Re-news

Nyt on sitten käytetty talon lajennusvarat loppuun (luulisin..). Uutta tulokasta ajatellen oli etuisampaa rakentaa pohjoistorni, kuin raivata ullakko (missäs kummitus sitten asuisi?).

I think I don't have any space to enlarge my dollhouse anymore (I think). Because of the new-comer thoughed it was a good idea to build in a new tower than empty the attic (besides, where would a ghost live in then?).

Tuli jo ikkunalaudassa reuna vastaan.. vähän karulta näyttää tuo ulkokuori kun nuo pahvilevyjen rajat näkyy.

My windowsill is full.. looks kinda rought since the lines of the cardboards are showing.

Tuli aikasen hyvät tilat.. korkeutta ainakin piisaa. Tässä lähempää tuo "torni":

Nice ans spacious.. at least it's tall enough. Here's a "tower" close-up:

Kalteritkos siellä on ikkunoissa? En jaksanut alkaa väkertämään enää hammastikkuristikoita noihin, tuo oli helpoin vaihtoehto. Ja ehkä nuo loppupeleissä sittenkin sopivat paremmin tuonne nuo kalterit ;) Äsh, päivä paistaa vielä tuolta katonrajasta..

Are those bars in the windows? I just didn't have any patience to craft better windows with toothpics, that was the easiest choise. Besides, maybe those bars will fit even better for the tower ;) Darn, the sun is still shining through there..

4 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

kyllä sillä on kokoa ja näköä :D tulee jo kohta kattokin vastaan. ja mikäs vika kaltereissa on. helpompi tuonne on lukita kenkkuileva sukulainen niin ei ainakaan pääse ketään häiritsemään XD

Wednesday kirjoitti...

Lieneekö Lupescuilla moisia perheriitoja o__O No, kyllä "ylimääräiselle" tilalle talossa aina käyttöä löytyy ;)

Nimetön kirjoitti...

On kyllä aika mahtava talo, tuollaisessa olisi siistiä itsekin asua. Tuli mieleen, että onko tuo etuseinä irrotettava levy, vai miten olet sen toteuttanut?

Wednesday kirjoitti...

Hyvä kysymys, Aditu, laitan ihan postauksen tuosta :)