maanantai 1. kesäkuuta 2009

Viikonloppusatsi-Weekend ratio

Tässä taas uusin kirppis/ kierrätyssetti taloon, eli tämmöisiä tuli värkkäiltyä:

The newest foundings to my dollhouse:

Kaakku löytyi kirpputorilta, ja oli alkujaan jääkaappimagneetti, valmistettu jostain massasta, tod.näk. Fimosta. Apteekki-lehti menee Jennyferille, ja valmistettu mainoksesta. Aku Ankat niin ikään mainoskuvista. Tuo "Lentävä Matto" -numero oli suorastaan löytö, sillä se on yksi lapsuuteni lempitarinoista (kyllä, olen Akuankka-sukupolvea) :)
Musta Rotta- mainostaulu on yksityiskohta Black Rat-siiderin etiketistä. Etiketti on läpinäkyvää tarraa, jonka voi varovasti irrottaa pullon kyljestä. Sitten liimasin etiketin värilliselle kierrätyspaperille. Ajattelin vielä liimata sen pahville.

The cake is originally from a flea-market; a refrigerator magnet, made of some sort of polymer-clay, Fimo, I presume. "Apteekki-Pharmacy" -magazine goes to Jennyfer, and it's made of a brochure pic., like the Donald Duck-comics . That one with a story about the magic carpet is a true treasure for me, since it's one of my favourite duckstory (yes, I'm part of the Donaldduck-generation) :)
Black Rat-billboard is a detail of a label in a Black Rat-bottle. It was a transparent-sticker, so it was easy to rip off and place again on the piece of recycle-paper. I was thinking of glueing that thing on a cardboard too.

3 kommenttia:

Kalmankujan Tiina kirjoitti...

Hauska tuo rotta-kyltti (olen kyllä silmäillyt sitä monesti, muttei raaski ostaa kun sisältö menis varmaan viemäriin...) ja näemmä tykkäilet Aku-ankoistakin, kuten minäkin. :) Ankka-lehti on ainoa lehti joka kotiini tällä hetkellä tulee tilattuna. Vaikkei siinä ihan samaa lumoa olekaan kuin vanhemmissa lehdissä, niin kyllä se edelleen vaan kummasti piristää viikkoa, kun sen voi sieltä postilaatikostaan aina keskiviikkoisin noutaa. :D

(plääh, nyt ei jaksa kirjautua)

plääh kirjoitti...

Kysäisisin että mistä ostat nukkesi? Tuo rotta-kyltti on todella kiva :)

Wednesday kirjoitti...

Odotat, Tiina, kun tulee vieraita kylään, ja tarjoilet sitten heille sen siiderin, ja saat pullon askartelukäyttöön ;D

***

Jenaldo kysyi nukeistani: Tuolta "Henkilökuvia" -osiosta löytyy jotain tietoja nukkejeni alkuperästä. Osa on ostettu valmiina, osa tehty itse käsin sekalaisesta materiaalista.
..ja tervetuloa vaan seurailemaan blogeiluani :)