torstai 30. heinäkuuta 2009

Oinas-Aries

Ajattelin ensin aloittaa esittelyn samassa järjestyksessä kuin esittelin talon asukkaat, mutta koska joukossa on yksi Oinas (1. aurinkomerkki), päätin mennäkin merkkien mukaan, myötäpäivään horoskooppiympyrää :)
Talon asukkaista ensimmäistä merkkiä edustaa Adalmina Lupescu, Oinas:
At first I thought I'd present the signs in the same order as I did with the dolls, but since there's one Aries (1st. Sign of the zodiac) on board, I decited to go with the signs, clockwise around the zodiac-circle :)
First sign of the zodiac is represented by Adalmina Lupescu, Aries:

Mummi onkin talossa järkähtämätön auktoriteettihahmo, joka seisoo jalat tukevasti maassa (silloin kun ei lennä luudallaan, tottakai) eikä todellakaan ole mikään pässinpää. Oinas on tulimerkki, ja onhan mummissa ytyä vielä vanhoillakin päivillään ;) Adalminaa miettiessäni minun ei tarvinnut tuumia kauaa, Oinaan merkki tuntui istuvan hahmolle kuin nakutettu vaikka tarkkaa syntymäpäivää ei olekaan tiedossa. Ehkä mummi on tarkka iästään? Merkistä voidaan kuitenkin päätellä, että mummilla on synttärit Maalis-, Huhtikuun tietämillä. Mahdollisesti pääsiäisen seutuvilla, koska silloinhan hahmo tuli taloon :)

Granny is a strict authority-figure of the house. She keeps her feet on the ground (when ever she's not flying with her broomstick), and she sure ain't no cuckoo. Aries is a firesign, and there's still some spark in granny even though she's kinda old ;) When thinking about Adalmina I didn't have to think for long, Aries just seemed like a right choise of a sign for her even though her exact birthday is not known. Maybe granny is a bit sensitive about her true age? Still, we can make a conclusion of her sign that she's born somewhere during March/July. Maybe around the Easter, that's when she first came to the house.

Oinas-Aries
Elementti: Tuli
Onnenpäivä: Tiistai
Positiivista: Aktiivisuus, Fiksuus
Negatiivista: Päällepäsmäröinti, Ylimielisyys

Element: Fire
Lucky day: Tuesday
Positive: Active, Smart
Negative: Bossing around, Arrogance

Mummin horoskooppi selviää hänen työtilassaan hyllyn alta näkyvästä taulusta.
Granny's horoscope sign is seen in her room under a shelf above her desk.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Pelottava mummeli, onko tuo tehty semmosesta pääsiäisnoita-nukesta vai mistä? :P

Wednesday kirjoitti...

Pääsiäisnoidastapa (olipas sanahirviö) hyvinkin. Tuolta "Henkilökuvia" -osiosta löytyy peremmin tietoa kunkin nuken alkuperästä ja tuunailusta :)

Jenni kirjoitti...

Jännää kun olet kaikille miettinyt horoskoopitkin :), hauskaa lukea mikä kukakin on kun itsekin olen jonkinverran astrologiasta kiinnostunut.
Omissa nukkiksissani nuo asukkaat on vähän jääneet... siis ei ole löytynyt sopivia tai nuket ovat jotenkin niin persoonattomia ettei sytytä :D. Sulla ei tätä ongelmaa ole, ihanasti oot saanu kaikille loihdittua persoonan.