tiistai 15. joulukuuta 2009

Lahja-apajalla-More presents

Lupescun perheellä on kaikesta päätellen edessään yltäkylläinen joulu, taas väkersin kaikenlaisia lahjoja taloon :)
Tässä paperiaskarteluja, tarokki- ja grafologia kirjat syntyivät tulosteesta ja pahvista. Vastaava tarokkikirja löytyy omastakin kirjahyllystä.

The Lupescu family is about to have a plentiful christmas, at least because of all the presents I made for them :)
Here's some papercrafting, again, tarot- and grapholoy book were made of prints and cardboard. Tarot book like the one in the photograph is also found in my own bookcase.

"Culpeper's British Herbal" -kirja on myös printistä tehty mukakirja, eli tätä ei voi oikeasti avata, mutta hienon näköinen se on silti:

Herbal book is also made of print and cardboard, but it looks okay anyway:

Vähän mystisempiä lahjoja? Mummille uusi-wanha aakkoslauta ja heilurilauta, pahville liimattuja printtejä:

Some mystic presents? Granny gets herself a new Ouija-board, and a pendulum board, too. Both of these are prints glued on a piece of cardboard:

Kirjoitusalusta, talon runopojalle, pahville liimattu mainoskuva, alunperin tarokkipakan "Kohtalonpyörä" -kuva. Päällystetty kontaktimuovilla:

Writers underlay for the poet-boy of the house is a brochure picture, originally "Wheel of Fortune" -image of some tarot-deck, glued on the piece of cardboard and covered with some transparent sticker:

Kuva oli hieno löytö, Evan kun tuntuu pitävän lohikäärmeistä.

That picture is great, since Evan seems to like dragons.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hienoja teoksia, oli ne printtejä tai ei. :) Tuo alimmainen kirjoitusalusta on hyvä löytö, mistä tollasen vois löytää itsekin?

Wednesday kirjoitti...

En ihan tarkkaan muista miltä sivulta tuon kaivoin esiin, mutta joku kirjakauppa (UK) se oli, jossa oli mallikuvia erilaisista pakoista ja korteista.