lauantai 8. elokuuta 2009

Kauris-Capricorn

Skorpionin jälkeen onkin viimeisen profiilin vuoro. Kierroksen päättää zodiakin 10. merkki, Kauris. Talossa ei siis asustele Kaksosia, Leijonia, Jousimiehiä, Vesimiehiä, eikä Kaloja. Kauriin merkkiä edustaa Veran serkku, Jennyfer Lupescu:
After the Scorpio comes the Last sign of the zodiac of the Lupescu family; The 10th sign, Capricorn.
So there are no Gemini, Leo, Sagittarius, Aquarius or Pisces in the house. Capricorn in the family is represented by Vera's cousin, Jennyfer Lupescu:

Järjestelmällisen tohtori Lupescun horoskooppimerkki oli aikamoisen selkeä, eikä tarvinnut sen pidempää miettimisaikaa. Onhan hän ikäisekseen hyvin lukenut ja oppinut suorittajaluonne, joka haaveilee suurista saavutuksista (ilmeisesti) lääketieteen parissa.
Jennyferin syntymäpäivät sijoittuvat Tammikuun alkuun, 10.1. Hän on siis Kauriin jakson loppupuolella syntynyt järkevä ja kunnianhimoinen peruskauris joka pitää jalat maassa.

Well-organized doctor Lupescu's zodiac-sign was quite clear to me from the beginning. After all, she's well literate and educated for someone of her age, she has a personality of a completer, and she dreams about great accomplishments in her life and (most likely) in her medical career. Jennyfer's birthday is in January 10th. So she's a reasonable and ambitious standard-Capricorn who keeps her feet on the ground after all.

Kauris-capricorn
Elementti: Maa
Onnenpäivä: Tiistai/Lauantai
Positiivista: Vastuuntunto, Käytännöllisyys
Negatiivista: Estoisuus, Tunnekylmyys

Element: Earth
Lucky day: Tuesday/Saturday
Positive: Responsible, Practical
Negative: Inhibited, Clinical

Jennyferin taulu koristaa pienen vaatekoukun viertä hänen työhuoneessaan.
Jennyfer's sign is above a little coat-hook in her workshop.

2 kommenttia:

Isilrah kirjoitti...

Mut hei, mites kummitus ja Lennart? :o ;)

Wednesday kirjoitti...

Tai Victor? Kummitus on vähän sellainen eteerinen ja mystinen hahmo, josta en tiedä juuri mitään, edes henkilöllisyyttä, niin jouduin sen (ainakin) tästä profiloinnista jättämään pois. Samoin Lennartin, kuin Victorin, ja korppiklaanin, ovathan ne kuitenkin eläimiä (tarkoitukseni ei ole käyttää termiä vähättelevästi) ja perheen seuralaisia. Pahoittelen, ehkä joskus keksin heille jotain ;)