torstai 6. elokuuta 2009

Vaaka-Libra

Neitsyen jälkeen horoskoopeissa on vuorossa Vaaka, Zodiakin seitsemäs merkki, joka sattui talon verenimijäpojalle; Evanille.
After Virgo comes Libra, 7th sign of the zodiac, and a sing of the bloodsucking lad of the house; Evan.

Onhan Evan hienotunteinen ja sivistynyt, joskin ajoittain myös poissaoleva ja alakuloinen. Vaa'oille ominaiseen tapaan hän opettelee maailmaa taiteiden, hänen tapauksessaan kirjallisuuden, kautta ja sulkeutuu ehkä huomaamattaan maailmalta, koska kukaan ei tunnu ymmärtävän häntä. Vaaka rakastaa kauniita asioita jotka koskettavat hänen sieluaan, vaikka todennäköisempää on ettei hän koskaan omista niitä itse. Ehkä hän ei tunne ansaitsevansa niitä, tai pelkää että ne särkyvät hänen kosketuksestaan kuten ennenkin. Odottamattomista käänteistään huolimatta Evaninkin elämä (näin kuvaannollisesti) voisi kohentua jos hän heittäisi pois Vaa'an (usein) kantaman marttyyrinviitan. Mietin aluksi, olisiko Evan sittenkin Kaksonen, mutta hylkäsin ajatuksen jo siitäkin syystä, että hän on syntynyt Lokakuussa, 12.pvä. Evan on tasaisempi luonne joka ei oikeastaan ole itse syypää kohtaloonsa. Siksi ajoittain tragedinenkin Vaaka sopi hänelle paremmin.

Sure Evan is polite and sophisticated, as he is occasionally absent-minded and melancholic.
Like Libras basically, he's learning the world through arts, like literature and maybe, unintentionally, departs from it, cause nobody around him seems to really understand him. Libra loves all things beautiful, even though he rarely owns them himself. Despite some unfortunate events in the life of Evan, he would feel much better if he'd stop making himself a martyr. At first I wondered if Evan was a Gemini, but I had to abandon that idea since Evan is born in Ocober, on the 12th day or so. Evan is also more stable character, and really isn't personally guilty for what happened to him. That's why the occacionally tragic Libra was a better choise for him.

Vaaka-Libra
Elementti: Ilma
Onnenpäivä: Perjantai
Positiivista: Hienostuneisuus, Sovinnainen
Negatiivista: Apaattisuus, Oikuttelu

Element: Air
Lucky Day: Friday
Positive: Sophisticated, Conventional
Negative: Gloominess, Whimsyness

Evanin horoskooppitaululle löytyi vapaata tilaa ikkunan päältä. Kuva sopii jotenkin yhteen muun sisustuksen kanssa.
There was some free space for Evan's zodiac-sign above the window. Somehow the picture matches with the rest of the decoration.

Ei kommentteja: