torstai 27. elokuuta 2009

Maailmalla-All around the world

Sattuipa Tiimarissa näppeihin veikeitä aletarroja. Oli vauva- ja matkailuaiheista, ostin ne matkailuaiheiset poijes. Niistä syntyi sitten seuraavanlaisia tavaroita:

Some odd stickers on sale I found from the Tiimari-shop. There was some baby- and travel themed ones, I bought the travel-themed. This is what I come up with:

Travel-Paris kirja tehty pehmotarroista ja valmiista pahvikannesta. Valokuvat ja isompi kuva olivat valmiina pahvikehyksissä, mutta irrotin ne yksittäisiksi paloiksi. Tavarat menevät talon maailmanmatkaajalle; Jennyferille. Pitäisi varmaan jokin ilmoitustaulu järkätä hänelle..

Travel-Paris -book is made of soft-sticker and a cardboard-cover. Photos and the bigger picture were allready in cardboard frames, but I seperated them. All the items ended up for the traveling-one of the house; Jennyfer. I should probably make her a bulletin-board or something..

2 kommenttia:

kata kirjoitti...

oi vau! pitääpi munkin kattella tiimarista tollasia tarroja :------) ihana idea, enpä ois ite keksiny o__o

Isilrah kirjoitti...

Miten jollain leikkaa näin hyvin, että keksii kaikesta jotain hauskaa :D

Mäkin olin tänään Sinooperissa pyörimässä varmaan puol tuntia, mutta ei sitten leikannut, ei yhtään. Ja sekin on sellanen kauppa, että luulis nyt jotain irtoovan...tosin sentään saranoita sain ostettua ^^