sunnuntai 9. elokuuta 2009

Viikon viimeistä päivää

Kuten joku varmaan huomasikin, 4.elokuuta en ollutkaan päivittänyt sivuani, saati ilmoittanut katkoksesta mitään. Siksi nyt käytän viikonloppuni paikkailuun vaikka se onkin "blogivapaata" aikaa. Pahoitteluni siis kaikille, jotka petyitte Tiistaina. Vaan viikko sitten kävi vähän ikävästi, ja rakas, ikivanha kissani nukahti viimeiseen uneensa. Tiistaina olin mökillä viettämässä maahanpanijaisia, jotka sujuivat hyvin, tunnelma oli haikea, mutta silti lohdullinen. Tässä vielä kuva minun kaverista :)

Ja jottei ihan selittelyksi menisi, toin mökiltä jotain vanhoja lelujani nukkikseen, mutta niistä vähän myöhemmin..

8 kommenttia:

kata kirjoitti...

osanottoni :< mä en ees uskalla ajatella sitä, että min pikku kisu nukahtais viimisen kerran. kuolisin varmaa ittekki :<<

Osanotto ja hali ♥

Wednesday kirjoitti...

Kiitos, Cilla. Elämässä vaan tapahtuu niitä ikäviäkin asioita, ja ne tulee hyväksyä sellaisinaan; Eihän kukaan ole täällä ikuisesti. Pitäisi vaan iloita siitä mitä on ollut, eikä surra sitä minkä on menettänyt. Terveisiä pikku kisulle :)

Nimetön kirjoitti...

Voi kulta rakas ystäväiseni...
no jospa kissalla ois nyt parempi olla!!!ja koita siekii pärjäillä!!!!
HALEJA!!!!!!
Rakkaavella se peten enkeleitten punapää

Wednesday kirjoitti...

Jotenkin arvasin, kuka siellä anonyyminä kirjoittelee ;) Kiitos rakas ystäväni; Paljonhan Kissa kerkes näkemäänkin, ja hyvä elämähän hänellä oli.

Tiina kirjoitti...

Voi miten surku! Tiedän kyllä miltä tuo tuntuu, jo jokusen eläinkumppanin olen hyvästellyt minäkin, viimeksi kesäkuussa (tosin tässä tapauksessa kyse koirasta). Joka kerta se riipaisee yhtä pahasti eikä siihen koskaan totu, mutta kyllä ne eläessään antaa niin paljon että se on sen arvoista. Muistot eivät kuitenkaan kuole. :)

Nimetön kirjoitti...

Kuulin vasta tänään P:ltä, että Kissa on nukkunut pois. Minulle tuli ihan itku! Kiinnyin kovasti Kissaan silloin hoitaessani häntä.
T. kirsi

Wednesday kirjoitti...

Kiitos Kirsi, olihan se aikamoinen persoona; Rakastettava ja veemäinen samassa paketissa :) Ikävä on, ja kyllä tästä toipuu, vaikka saatankin vahingossa ostaa purkin kissanruokaa kauppareissulla..

Inga kirjoitti...

Sulla on ihana asenne!