torstai 13. elokuuta 2009

Pirunkivi-Damned stone

Mökkituomisteni "jalokivien" joukossa oli pieni, punainen lasikivi. En ensin ajatellut laittaa sitä nukkekotiin, mutta sitten se löysi paikkansa, ja mummi tunnisti sen omakseen..
Tämä "rubiini" oli nimeltään Pirunkivi, kun se oli niin pirun pieni, että meinasi aina hukkua leikkeihin. Lisäksi se on kuultavanpunainen.

Among the false jewels I brought from the summer-cabin, was a tiny, red stone made of glass. At first I didn't think it would end up in my dollhouse, but then granny seemed to want it after all..
This "ruby" was called the Damned stone, 'cause it was do damn small it was difficult to keep an eye while playing as a child. Not to mension, it's infernal-red.

-Mystinen Pirunkivi, kaikkien näiden vuosien jälkeen, tuumii mummi.
Kerrotaan, että vuosisatoja sitten Pirunkivi hakattiin irti Siperian ikiroudasta. Sen hohteen uskotaan suistavan ahneita ja valheellisia ihmisiä hulluuteen..
-Onkohan siinä vielä lumousta jäljellä..Minne laitoinkaan kynttiläni?

-The mysthic Damnedstone, after all these years, granny smiles.
It is told, that centuries ago the Damned stone was mined off the permafrost of Siberia. It is said, that the glowing of the stone drives greedy and deceitful people into insanity..
-Let's see if it still got any charm left.. Where did I place the candle?

Mummi sytyttää kynttilän, joka alkaa palaa sinisellä liekillä (kynttilät kun palavat sinisellä liekillä maagisten kivien läheisyydessä)..
-Tiesinhän minä, mummi käkättää.

Granny lids the candle, which imediately starts to burn with blue flame (since the candles do burn with blue flame whenever a magical stone is nearby)..
-I knew it, granny laughs.

Toistaiseksi salaisuuksien verhossa on, mihin mummi kiveä aikoo käyttää ;)

At the moment I don't know how granny is going to use her stone ;)

1 kommentti:

Leema kirjoitti...

Uuh sininen liekki <3