sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Evanin tavaroita

Laitan tähän vielä jotain yksityiskohtia Evanin huoneesta:

Toinen samettityynyistä. Helmireunus tavallisista askarteluhelmistä, kangasruusu pitsikäsineistä.

Tämä söötti kirstu oli avaimenperä, valettu, ei siis oikeasti aukeava. Ehkä minulla ei vaan ole avainta, ja kirstun omistaja voi huoletta säilyttää siellä salaisuuksiaan ;)

Tyttökuvia? Ainakin tribyyttini Vampiralle; True glamour ghoul, oi mikä ampiaisvyötärö! Mukavaa, että nukkiksestakin löytyy Vampira-fani.. Noidanhatussa ja sukissa poseeraavan neitosen kuva on todellakin vintage pin-up -kuva, jostain tuloste-kokoelmasta. Mielestäni sellainen aistikkaan hieno kuva (..todennäköisesti myös Evanin mielestä). Naisellisuus kunniaan?

Mustepullo kirjoituspöydältä. Koottu helmistä. Sulkakynä on askarteluhöyhen ja helmi. Höyhenen pää on dipattu Erikeeperiin.

Tikari, mystisiä kirjoituskääröjä ja "The Raven". Tikari on saatu lahjaksi, kahvan päällystin silkkipaperilla. Kääröt "vanhennettu" kastamalla ne mustaan kahviin. Kirjan kirjoitin ja sidoin käsin, kansikuva on tuloste.

2 kommenttia:

MiuWiu kirjoitti...

Siis nämä kaikki ovat niin ihania, ettei voi muuta kuin silmät suurina ja suu ammollaan ihmetellä.

Itsellänikin on nukkekotisälää askarreltuna jonkin verran kahteen nukkikseen (1:18 ja 1:12), mutta nukkekotia ei vielä(kään) löydy, kun ei ole saanut aikaiseksi rakentaa... Sen kun pitäisi olla ovellinen eläinten takia (kissat + pienen pienet esineet = katastrofi!)
Tai siis, Lundby 1:18 talo löytyy, mutta sille ei ole paikkaa ja sitten se ovellinen 1:12 talo pitäisi rakentaa...

Omaan blogiini en ole saanut tilpehöörejänikään vielä esiteltyä, enkä tiedä edes kehtaanko näiden sinun hienouksien näkemisen jälkeen... :D

Wednesday kirjoitti...

Älähän horise siellä, mitä olen nähnyt, tekemäsi (ja omistamasi) minit ovat hienoja. Jokainen tekee omalla tyylillään, ja esineessä saa tekijän tuntuma näkyä ;) Sinun harmaassa sohvassa oli, btw, upeannäköinen kangas..nam.