tiistai 14. huhtikuuta 2009

Tyylitaloko?

En oikein osaa sanoa minkä tyylinen nukkekotini oikeastaan on, viktoriaaninen, gustavilainen, goottilainen.. joo ei.
Ajatus on, että talo on tässä päivässä, mutta elää hieman vanhanaikaisesti. Talossa ei ole sähköjäkään, mutta en tähän versioon niitä aio kytkeäkään.
Ennen kaikkea halusin oman näköisen talon. Tiedättehän, sellaisen jonka voit pitää omassa kotona ilman että sen läsnäolo alkaa oireilla. Lisäksi on ihana hankkia nukkekotiin tavaroita joita et itsellesi saisi. Halvemmaksi se tulee ommella samettityynyjä nukkekotiin (mittakaava 1:12) pienistä jätepaloista, kuin ostaa samettipakka, pari säkillistä vanua, ja silkkisomisteita, vaan että saisi kotisohvalle samanlaiset.

Myönnän olevani Perhe Addamsin ja Munsterin fani, ja ehkä pieniä vaikutteita voi löytyä matkan varrelta (etten sentään joudu copyright oikeuteen). Pidän klassisista kauhuhahmoista, ja sen huomaa, ainakin nukkeperheenjäsenissä. Dracula-elokuvien kiehtovien miljöiden kummitellessa mielessä loin Lupescun perheen jolla on siis jollakin asteella romanialaiset sukujuuret. Hässäkästä on paljastunut myös suomalaista ja skotlantilaista (jopas jotakin) verta. He ovat kasvaneet erilaisiksi persooniksi, ja heillä voi olla esim. sisustustavaroita joita en kotiini ottaisi ;)

Ei kommentteja: