keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Vera-tädin huone-Auntie-Veras' room

Kirjastossa pilkistävän hapsuverhon takana on siis Pertti Lupescun tädin huone, josta voi havaita myös pientä hippeyttä:

So, behind the curtain seen in the library is a room of the aunt of Pertti Lupescu. You can also detect a slight hippyness there:

Yksityiskohtia peilipöydältä:

Details of dressing-table:

Chan Chu, iso, kolmijalkainen Feng Shui sammakko on alkujaan avaimenperä. Valokuvakehys on.. enpäs kerrokaan vielä, laitan tuonne Omiin ohjeisiin juttua ;)

Chan Chu, the big, three-legged Feng Shui frog over there is originally a key-chain. Photoframe is.. wait, I wont tell you that just yet, I write about it on DIY ;)

Fanikuvia? Seinältä löytyy tribyyttini Munsterin perheelle.
Taitaa täti-Lupescu pitää vähän raamikkaammista miehistä?
Ja jos nyt hippilinjoille lähdetään, niin tuon nurkassa vilaukselta näkyvän kukkakorin olen punonut reilun kaupan hamppulangasta. Huoneessa on myös samasta materiaalista punottu korituoli, ehkä saan sen joskus lisättyä tännekin.

Fan-posters? There's my tribute for the family of Munster.
I guess auntie-Vera adores big men?
And since were on the hippie-trails here, I hand made that little flower-basket on the corner, of Fair Trade-hemp chord. There's also a rattan-like chair I made of the same material, maybe I'll post it later.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Tähän journaliin jää koukkuun! Ihanaa kun jaksat väkertää! :D